27 oktober 2016

TORSDAG

Mat ♡ gott

Inte lika fint väder idag men en liten dagspromenad blev det ändå. Det är ju ett skitbra sätt att rensa hjärnan efter timmar av skärmstirrande.
Även fast jag starkt ogillar hösten kan jag inte låta bli att älska naturens färger ♡ 

Och en bild på dagens middag. Stekt kycklingfilé doppad i ägg och mjöl med sallad och bearnaisesås - SVINGOTT ♡ ♡ 

26 oktober 2016

Give me a break!

Det är plugg-bootcamp hemma hos mig den här veckan. Varje dag sitter jag bänkad hemma framför datorn och skriver och läser. Det här svävande stressmolnet jag har över huvudet blir inte mindre direkt.  Men idag har jag faktiskt fått mycket gjort vilket jag är sjukt glad över!  
Den här "tiken" ska belöna sig själv alldeles strax med lite härlig kizomba dans tillsammans med vänner. Ett toppenslut på en annars låång dag ♡ 
Bild från härom veckan i mammas bil när jag var ute och övade lite. Jag har haft körkort i 5 år men jag kör väldigt, väldigt sällan..

Oktober är nästan slut och snart är det november! November är ju faktiskt min månad. Jag ska fylla 24 år, det ska dansas en hel del OCH det jag ser fram emot mest av allt är lilla äventyret ner till Göteborg, där det ska dansas ännu mer. Det blir Göteborg rond 2 för mig och Ellinor fast den här gången stannar vi längre och vi ska BILA dit. Hur kul blir inte det! Fast läskigt också. Ingen av oss har någonsin kört så långt men med några stopp på vägen och ett chaufförbyte ska vi nog klara oss fint. Längtar ♡