Åh, så var det fredag redan! En ganska skön fredag när jag tänker efter. 
Jag fick in ett gympass på förmiddagen med den bästa träningskompisen och hulk-syrran som någon kan ha, Ellinor, och våra ben och "bumpers" fick en rejäl omgång. Det utgjorde pass 4 av 5 träningspass för denna vecka.

I onsdags fick jag samtal från Lancôme som sa att min Foundation ÄNTLIGEN hade kommit in på lager igen.
Min gamla MAC studiofix har varit slut ett tag och denna goding plockade vi upp idag. Gissa om jag är lättad över att ha en ny.
Lancôme Teint Idole Ultra, 24h. 455 kr.


Gott blev det efter besöket på NK. 
I Gallerian blev det Frozen-yoghurt-fika på "Frozen yoghurt Factory". Det bästa med att köpa frozen yoghurt är ju alla goda toppings att välja mellan <3 <3 


SÅHÄR PÅ KVÄLLEN (i skrivande stund) myser jag hemma själv. 
Jag lyckades nyss lämna in en läxa som jag var jättestressad över igår, men som gick rätt smärtfritt att fixa idag. Skumt hur något kan verka så omjöligt ena dagen men lösa sig lätt den andra... På vägen hem köpte jag med mig ett paket Delicatobollar och just nu mumsar jag för fullt och dricker kaffe, medan den första fredagsfinalen av Idol 2016 rullar på tvn. Freeedagsmys på hög nivå <3 
 Hoppas ni också har en riktigt härlig fredag, puss!
 
I måndags fick vi information i skolan om att ett av våra moment innehåller ett så kallat självförändringsprojekt. Det går helt enkelt ut på att vi sjuksköterskeelever under en period (2-3 veckor) ska förändra något i vår vardag och se hur det kommer påverka vår hälsa.  Det kan vara vad som helst t.ex. att vakna en halvtimme tidigare varje morgon, röra på sig mer, ändra något i sin kost, minska sitt TV-tittande etc. 
Jag själv har valt att börja träna 5 dagar i veckan och det kan räknas som minst 30 minuter effektiv gymträning eller dansträning, då helst i flera timmar om det ska räknas.      

Detta började jag med i tisdags 27/9 och kommer fortsätta fram t.o.m fredag 14/10. Kul idé tycker jag och det ska bli väldigt kul att se hur kroppen mår när denna period är slut!! 

Här är bilder på KI's gym. En bild på uppvärmningsdelen och en liten bild på den stoora gympasalen. Det finns även en styrketräningsdel och ett yoga rum men där kunde jag inte fota idag. 
- Bordtennisbord är en bonus! 
Måste bara inleda det här inlägget med att säga
 Guuud vad jag älskar att dansa!! 

I ONSDAGS(igår) hade jag en kort dag i skolan med en föreläsning om munhygien som var rätt tråkig och samtidigt äcklig, men gav bra lärdomar. Jag skyndade mig hem för att äntligen få träffa min mamma och pappa som väntade hemma i lägenheten på mig, och vi drack kaffe, fikade på nybakat bröd och myste fram tills de tog bilen hem. På kvällen befann jag mig på kizombagolvet ända fram tills natten tillsammans med Ellinor och jag hade riktigt kul ♡ 
2 bilder från igår:

TORSDAG(idag) har också varit en kort dag med en liten undervisning under eftermiddagen på två timmar om informationssökning bland databaser. Har varit hemma i nån timme och har ätit tidig middag, och snart blir det plugg plugg plugg. Ha en fin kväll ♡