31:a Augusti. Ett datum som för första gången på väldigt länge ger mig blandade känslor och jag tänker tillbaka på härliga minnen, fast ändå med lite av en klump i magen. Det är en speciell dag idag av två olika anledningar men jag väljer att endast fokusera på EN av dem, vilken är den lite gladare varianten.
 
Idag för 6 HELA ÅR sedan lyckades jag kamma hem mitt körtkort, och herre min gud vad tiden har flugit fram sedan dess! Kul att det har gått så lång tid! Men jag kan nog inte säga att jag är en särskilt bra förare. Livet i centrala stocholm kräver egentligen inte bil särskilt mycket och jag har inga planer på att skaffa en heller, men körförmågan blir ju bara sämre för varje år tack vara bristen på träning, hehe..
Har övat liiiiiiite bilkörning dock under denna sommar men skitsamma, mitt körkort försvinner ingenstans!
 

31 augusti 2017

FOCUS

Framtid

Nocco Focus, cola

På bilden ovan ser ni godaste och BÄSTA studiehjälpen någonsin! Enligt mig iallafall. Jag blir alltid så himla dåsig redan efter bara en timme på föreläsningar, hahah... Noccos nya dryck med colasmak är en ny favorit och blir min companion under denna förmiddags 3 timmar-föreläsning. Riktigt god är den!


Nu ska vi lära oss om barn inom sjukvården. Godmorgon torsdag ♡ 

30 augusti 2017

SOLLUNCH

Mat ♡ gott Vardag

Arlas mellanfil

1 skivad banan
Chiafrön 
Solroskärnor 
Hela valnötter 

Riktigt gott. Och nyttigt! 
Jag brukar alltid toppa med lite flytande, ekologisk, honung för att få in lite smak av sötma.

Mums ♡