En regnig sovdag.

Hej på er ♡
Idag har varit en riktig chill dag. Somnade runt 7-8 imorse och vaknade vid 14.30. Skönt att vila ut! Det regnar och är grått här i Göteborg idag. Man vill inte riktigt vara ute om man säger så. Ikväll är sista dansfesten för denna gång så det är lite tråkigt men våra fötter är glada, hehe.
Finns inte så mycket annat att säga om igår än att det var dans precis hela dagen. Mycket dans, mycket svett, för lite vätskeintag men grymt kul.
Middag åt vi innan festen på O'learys vilket var supergott!

Här är bilder från igår och övriga tiden ♡

Godmorgon.
Kl är nu runt 10 och här har vi precis vaknat efter ungefär 3 timmars sömn. Det känns tungt minst sagt att ta sig upp. Strax måste vi gå ner till frukosten. Igår fanns det inte mycket tid över till godo men vi dansade hela dagen och hela natten. Ett litet uppehåll mellan 19-22 för hårtvätt och styling hann vi med men inte mer än så. Dagen och natten var iallafall helt grymt. Kul hade vi!
Nu blir det frukost för tredje gången. Ha en fin söndag ♡

Första två dagarnas frukost:

Grymt fin dag vi har här i Götet idag. Strålande sol fast lite kallt dock. Någon plusgrad bara. Käkade goood hotellfrukost imorse och sedan dess har vi organiserat rummet lite och äventyrat i city. Vi kunde inte låta bli att hoppa in och prova Göteborgs godaste semla, wienersemlan, på ett kafé vi passerade. Den var faktiskt riktigt GOD. Lyckades catcha en gratis kaffe också på Drottninggatan dessutom. Ja, det finns bara bra saker att säga än så länge. Puss på er nu ska vi strax dra iväg o dansa ♡

Bilder från dagen.