27 september 2017

MITTEN PÅ VECKAN

Framtid Vardag

Godmorgon godmorgon 

Jag känner mig rätt pigg denna onsdagsmorgon för jag låg i sängen hela kvällen igår. Ibland behöver man bara ladda om krafterna helt! 

Helgen har varit späckad utan lugna stunder med allt från sysslor, dans och plugg.  Under måndag och tisdag har jag praktiserat med spirometripatienter  (lungfunktionstester) samt varit på Lab och analyserat blodvärden osv. 
Idag blir det mer av det för att sedan komma hem till en kvälls plugg. Mycket att göra nu. 
Puss på er ♡

22 september 2017

Tårtkalas

Framtid Mat ♡ gott

Hej kära ni! 

Äntligen är det fredag och helg ♡♡♡. Dagen började med en trevlig överraskning här på praktiken nämligen att chefen bjuder på tårta för att fira att Capio VC skogås fått pris för bästa Vårdcentral 2017. Kul! Och vilka superfina tårtor vi fick. Grymt gott var det och dessutom bjuds det på frukost här på avdelningen varje fredag så jag har absolut ingenting att klaga på idag hihihi. 
Slutar tidigt idag så jag tänkte plugga och sedan fira in en efterlängtad helg. 
Trevlig fredag hörni ♡

21 september 2017

Ledig torsdag

Vardag

Vilket otippat fint väder det blev idag. Igår var ju SÅ kallt?! Härligt iallafall med lite sol och värme igen. 


Jag har varit ledig idag och har lyckats bocka av lite plugg från min lista. Eftermiddagen bjöd på kaffefika och tillsammans med kompis och nu har jag kommit hem, och precis myst till lägenheten med lite tända ljus. 
Tar det lugnt nu en stund innan det är dags att get ready för lite dans ikväll som vanligt på torsdagar. En lyckad dag för min del! Hoppas ni också haft det  bra ♡ 

Min look idag. Simpel men ren och utan smink!