26 januari 2018

Friday ♡

Framtid

Hej helg! Äntligen är du här. 


När man riktigt längtar efter fredag känns det ju sjukt skönt att veckan faktiskt tickat fram ända till helgens början. Jag ska ha mitt första kvällspass idag på praktikvecka 1 och jag börjar nu kl 14. Efter passet slut ikväll kl 21.30 blir det eventuellt lite kizomba för att fira in helgen. 

Ser fram emot att äta årets första SEMLA denna helg. Butiker och kaféer säljer ju redan semlor för fullt och jag har suktat ihjäl mig efter en.  
Trevlig fredag hörni! 

Flashback till förra veckan då vi i skolan genomförde blodgrupperingar på oss själva. Det var kul! På bilden kan ni se positivt resultat för B RhD+. Jag är alltså B+! 

23 januari 2018

A hectic life

Framtid

Inte mycket tid att spara. Har missat så mycket att föreviga i min blogg :(. De senaste stora händelserna i livet i dagsläget är:


1. Tagit mig igenom termin 4 på sjuksköterskeprogrammet och dess två praktikperioder

2. Avslutat en grymt jobbigt vetenskapsteori & metod-kurs samtidigt som jag myste i värmen, i Kap Verde, med familj och vänner under en härlig vecka. 

3. Börjat i TERMIN 5. Sjukt! 

4. Inlett T5s praktik och har min andra, men första riktiga, dag idag. Är på akutkliniken på St Göran. Minns tillbaka på min allra första praktikperiod under T1 som också var på st Görans sjukhus. Tänk vad tiden går fort!


En snap från igår ♡

Hej på er!  

Är åter hemma från en underbar vecka i Kap Verde. Har haft såå mycket att göra skolmässigt och helgen bara flög förbi. Med en touch av lite special mys under lördagen då jag spenderade en natt på hotell här hemma i sthlm. Kul! 

Är i skrivande stund på väg till gymmet för att aktivera kroppen lite. Har ätit sjukt mycket senaste perioden, haha. Är förkyld men hoppas att "träna" bort den. 

Minnen från min sista kväll i Kap Verde ♡ på bilderna ser ni mig och min familj, och våra bästa vänner