Efter fem avslutade och avklarade terminer på sjuksköterskeprogrammet har jag nu hunnit bli anställd undersköterska på två olika platser. Idag är första dagen på sommarjobbsperioden på Capio st Görans sjukhus och jag har varit hemma under förmiddagen och förberett lite grejer inför kvällspasset som startar kl 14. Det har varit grymt skönt att vila ut under juni från pluggstressen men nu känner jag mig redo för en månads jobb!  Dags att bli stor :)
\n
Ha en fin dag <3
En mulen midsommarafton senare. Glad midsommar hörni! ♡ hoppas ni haft det fint oavsett väderlek! Min midsommar var fin, även fast jag inte gjorde särskilt mycket. Det var mulet, och lite regn, men jag och sällskap hälsade på pappa som spelade musik och spanade på när midsommarstången efter mycket slit restes upp. 

Midsommarfirande i brottby. 
\n
\nDen glutenfria hasselnötstårtan jag bakade tog slut helt och hållet under dagen. Gud så GOD den blev! Och enkel att göra! Rekommenderar den starkt.


Tips! Jag lade till ett tunt lager nutella under grädden. Grymt gott! Receptet hittar ni några inlägg ner, eller hos zeinaskitchen.se