Hej! Här kommer en riktig bildbomd från min examensmiddag på Vinterträdgården, Grand Hotel. Vilken toppenupplevelse det var!


- När vi kom fram blev vi bjudna på välkomsdrink och mingel, och självklart lyckades vi få tag på 2 st glas var trots att varje person erbjöds 1, hihi. 
- Utsikten från balkongen där vi först stod och smuttade på våra glas. Det var där alla elever skulle sitta till middagen. Det var elever från samtliga sjuksköterske-, läkar-, arbetsterapeut-, och fysioterapeutprogrammen. 


-Meny för kvällens middag. Supergott!
- Emellan rätterna var det fullt på på scenen. Det var en blandning av lite lekar, skämtsamma sånger och snapsvisor. 

Är så himla glad att jag tog chansen och gick på denna tillställning! Det var många från mitt program som valde att inte komma, och även jag var lite tveksam i början. Men detta var en gång i livet. Jag kommer aldrig ta sjuksköterskeexamen igen så jag är jätteglad att jag gick. Det var så kul! 
När allt var klart spelades live musik ett tag, och de flesta av oss studenter tog sedan bussarna som väntade på oss vidare till efterfest som ordnades av medicinska föreningen. Där blev det fest och dans in till småtimmarna ♡