När jag var hos mamma och pappa i helgen fick jag vara kock för en kväll. Det här lyckades jag koka ihop. En riktigt god köttfärssås med en massa pressad vitlök och hackad gul lök i, persilja, krossade tomater och lime. Tagliatelle till det med riven parmesan på. Dunder ♡ 
 

28 februari 2016

Mot Stockholm

Framtid Vardag

Bloggse appen strular rejält för mig och har gjort i några dagar. Det gör det lite svårare för mig att blogga grrr. . Men men.
 
NU sitter jag i den stora blå bussen påväg hem till Stockholm igen. Jag har haft en supermysig helg tillsammans med mamma och pappa. Nästa vecka ska alla T1:or ut på fältstudievecka på olika sjukhus för att se hur arbetet som sjuksköterska verkligen går till. Det ska bli spännande men jag är samtidigt nervös! 
Examinationsmoment 2 närmar sig också sakta men säkert. 9/3 ska jag muntligt redovisa vad jag har lärt mig om sjuksköterskans profession hittills. IIIH! 
Hehe.. jaja.. det ska nog gå bra. Det ordnar sig alltid. 
 
Puss så länge vi hörs ♡
Hej på er! Och trevlig lördag!
Jag o familjen myser framför tvn och kvällens mello (Heja Frans/Molly/panetoz!!). Har haft en fin dag här i Norrtälje och jag fick till och med tag i ett par nya svarta jeggings för bara 200:- vilket var grymt. Kanske kan skriva om dem vid ett annat tillfälle. 
På eftermiddagen smet jag in på gymmet här bredvid med hjälp av mammas gymkort (bus!) och körde igenom kroppen lite. Overall har jag haft en härlig dag, hoppas ni har haft det med, puss ♡
 
Bild från tidigare idag. Älskar mina rosa Nike de är så sköna!