Inlägget är skrivet i efterskott (2021 01 01) pga. överlappande bloggpaus♡ 

Nyårsinlägget från 2019 är ett minne som känns synd att gå miste om så därför delar jag med mig lite kort om kvällen i text och bild. 

Det var första året jag inte firade in det nya året tillsammans med min mamma och pappa. I alla tidigare år jag kan minnas har det varit antingen en större eller mindre släktträff på nyårsafton. Såklart med bästis Ellinor och hennes familj inräknade. 

Men 2019 provade vi något nytt och aftonen blev till tjejkväll med närmaste kompisar. God mat, bubbel och sällskapsspel. Besök av 2 ytterligare vänner blev det efter middagen. På tolvslaget hade vi tänkt gå ut men det slutade med att vi studerade fyrverkerier inomhus genom fönstren. Jag minns det som en jättekul kväll och än idag skrattar vi åt knäppa minnen från kvällen. 




Mickaela, Ellinor & Stefanie ♡
Toast Skagen till förrätt, 

Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås till. Efterrätt saknar bild men det var Brownie kaka med vaniljglass och hemmagjort salted caramel sås. Stefanie stod för matlagning och meny, och det var världens godaste mat vi fick ♡


Olivia, Mickaela, Ellinor, Stefanie, Klara & Mattias. 

Slutet gott allting gott för 2019. Det var året jag blev färdigutbildad och växte in i min roll som sjuksköterska. Tänk om vi bara visste vilket år 2020 skulle bli. Aldrig i mitt liv hade jag trott att jag skulle jobba igenom en av världshistoriens ruskigaste pandemier, covid-19.